Over ons

YourHomePage biedt diensten aan op het gebied van webdesign, online marketingmateriaal, fysiek promotiemateriaal en nog veel meer. Neem vrijblijven contact op voor meer informatie.

Over YourHomePage

YourHomePage is begonnen in 2012 begonnen als hobby. Hierbij maakten wij websites voor goede vrienden en kennissen. Later bleek dat er, ook buiten deze kringen, veel meer vraag naar goedkope websites was. Toen hebben wij de stap genomen om ons officieel te registreren bij de KVK. 

Onze visie

Wij streven naar een mooi eindproduct. In de toekomst hopen wij veel (kleine/middelgrote) ondernemers te helpen en te ondersteunen.

Onze missie

Onze visie willen wij behalen door onder de gemiddelde prijzen rondom webdesign te zitten. Zo is het ook voor minder kleine bedrijven te betalen.

Ons doel

Ons doel is om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn en een goede service te verlenen op gebied van webdesign en marketing.

Onze garantie

YourHomePage is gericht op de kleinere ondernemers in Nederland. Wij bieden u de mogelijkheden, voor lagere prijzen. Bent u op zoek naar een website of heeft u promotiefbeeldingen- en of materiaal nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Met wie kom ik in contact?

Hey ik ben Jonathan Bults. Ik ben 21 jaar oud en ik ben de eigenaar van YourHomePage. Mijn grootste hobby’s zijn Muziek, Gamen en Grafisch ontwerpen. In mijn vrije tijd ben ik daarom ook veel te vinden achter het beeldscherm.

Jonathan Bults

Algemeen Directeur

Get Free Shipping On Orders Over $50